HR & Payroll Associate Nederland (medior/senior)

 • Ben jij de perfecte toevoeging aan ons jonge, internationale en snelgroeiende team?
 • En wil je werken in de dynamische context van Global Employment Outsourcing?
Ter versterking van het Nederlandse HR & Payroll team zijn wij op zoek naar een ervaren professional voor ons hoofdkantoor in Breda.

DE FUNCTIE

Binnen deze functie draag je samen met het team de verantwoordelijkheid voor de volledige HR en Payroll dienstverlening die Parakar biedt aan zijn (voornamelijk) niet-Europese klanten. Daarbij ga je de klanten helpen om hun buitenlandse HR-vraagstukken te vertalen naar een passende Nederlandse arbeidsrelatie voor hun geselecteerde medewerkers. Als Nederlandse HR-adviseur voor onze klanten zorg je ervoor dat de medewerker zich bij ons net zo thuis voelt als bij een lokale werkgever. Daarnaast ben je actief bezig met het adviseren en ondersteunen van onze klanten, hun lokale medewerkers en expats op het gebied van arbeidsrecht, salarisadministratie en arbeid gerelateerde immigratie. Je bent een solide sparringpartner op het gebied van internationaal HR-management en arbeidsbemiddeling voor zowel het management als je collega’s. Je werkt daarin nauw samen met je collega’s op het hoofdkantoor in Breda en onze dochterondernemingen in andere Europese landen Daarnaast fungeer je als tussenpersoon voor onze zakenrelaties op het gebied van salarisadministratie, accounting en juridische ondersteuning.

DIT IS JOUW BAAN ALS

 • Je een bachelor diploma (HBO of hoger) of een gelijkwaardige ervaring en mentaliteit draagt
 • Je een expert in de Nederlandse arbeidsmarkt bent, en je hebt ten minste 5 jaar ervaring hebt opgedaan als HR-professional, idealiter in het domein van flexibele, gecontracteerde of indirecte tewerkstellingen (salarisadministratie, uitzendarbeid, professionele arbeidsuitbesteding)
 • Je een goed begrip hebt van een volledige levenscyclus van een arbeidsrelatie en je in staat bent om de gerelateerde aspecten te implementeren en managen
 • Je gemotiveerd bent om meer te weten te komen over de complexe HR-, arbeids-, juridische-, loon-, belasting-, en immigratieregels, met name in onze internationale context
 • Als je buiten de Nederlandse context ook ervaring hebt in andere landen (bijvoorbeeld België) dan is dat een sterk pluspunt
 • Je volledige professionele beheersing van de Nederlandse en Engelse taal hebt (C1 niveau of hoger), zowel schriftelijk als mondeling (dit is essentieel)
 • Je flexibiliteit en empathie geen grenzen kennen, gegeven de multiculturele achtergrond waarbinnen je gaat werken.
Binnen je werk besteed je veel aandacht aan de details en het proces van de taken die je toebedeeld krijgt. Je draagt verantwoordelijkheid voor de oplossing, van begin tot eind. Je bent niet bang om te multi-tasken tijdens het afhandelen van verschillende taken. Je hebt een open houding en je bent flexibel genoeg om je kennis en ervaring op totaal verschillende manieren toe te passen. Bovendien bezit je een proactieve houding ten opzichte van verbeteringen.

ONS AANBOD

 • Een bovengemiddeld salaris en marktconform pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een gemotiveerde en prettige werksfeer
 • Uitgebreide training binnen onze operatie in Nederland
 • Veel internationale contacten en af een toe een uitwisseling met de andere kantoren
 • Investering om je door te laten ontwikkelen tot een expert in ons groeiende team
 • Alle middelen en faciliteiten die je nodig acht om je werk goed te doen

JA, IK WIL DEZE BAAN!

Stuur ons je CV met hierbij een korte motivatie waarom je jezelf in deze functie ziet passen. Je CV mag in het Nederlands, en je motivatie het liefst in het Engels. Stuur je e-mail naar careers@parakar.eu. Bij vragen kun je direct terecht bij Daniëlle Kuijpers:  danielle@parakar.eu.
Over Parakar 
De Parakar Group is een internationale organisatie die een breed spectrum aan diensten aanbiedt op het gebied van wereldwijd uitbesteed HR- en salarisbeheer. Onze focus ligt op het bieden van oplossingen voor bedrijven die willen uitbreiden naar Europese landen door lokaal talent in te huren, of voor individuen die in Europa willen komen werken. Voor deze klanten werken we aan passende arbeidsrelaties die niet alleen de geografische grenzen overstijgen, maar ook verder gaan dan bedrijfsculturen, wetgeving en juridische context. Onze diensten bestaan uit het uitbesteed personeelsmanagement, HR-consulting en -management, salarisadministratie, immigratie en alles wat daarbij komt kijken.

Get in contact!

Want to know more about the services we provide? Or do you need support?
Get in contact by filling out the form below. We will get back to you as soon as possible.

Contact us.
Office Netherlands
+31 85 2010 004

Office Germany 
+49 3222 109 47 14

Office Ireland
+353 76 888 70 39

Office France
+33 18 48 89 879

Office Spain
+34 932 201 410

Stay updated.

Sign up for the Parakar newsletter and receive the latest industry news! 

You’re welcome, we’re Parakar.