Fraud Blocker International HR Stagiair(e) - Parakar

International HR Stagiair(e)


International HR Stagiair(e)

The job

PARAKAR
Parakar is een dynamische, sprankelende en vooruitstrevende club! Met een team van meer dan 50 HR specialisten, leveren wij een scala van diensten op het gebied van wereldwijd uitbesteed HR- en salarisbeheer. Wat voor diensten dat dan zijn? Denk aan uitbesteed personeelsmanagement, HR-consulting en management, salarisadministratie, immigratie en alles wat daarbij komt kijken. Bij Parakar leveren we keer op keer doeltreffende oplossingen door lokale expertise te verweven met internationale ervaring. 
 
Parakar’s hoofdkantoor is gevestigd in Breda, en daarnaast hebben we meerdere kantoren verspreid over Europa. Wij geloven in een toekomst van werk, waarin organisaties en professionals van alle generaties altijd samen moeten kunnen werken, ongeacht wanneer, hoe en waar. Om dit mogelijk te maken zoeken we gedreven professionals die deze uitdaging met ons willen aangaan. 

 Bij Parakar sta jij centraal, want zonder tevreden mensen geen tevreden klanten, zo vinden wij. Dat betekent onder andere dat we graag in jouw ontwikkeling investeren, begrijpen dat flexibiliteit een must is en dat tegenover al dat harde werk ook een hoop gezelligheid en een goede begeleiding hoort te staan. Dus, als jij denkt over het Parakar DNA te beschikken, dan gaan we graag het gesprek met je aan!

DE STAGE
Bij deze stage word je onderdeel van het interne HR team en ondersteun je zowel de HR Business Partner als de HR Officer. Je gaat je o.a. bezighouden met de on- en offboarding van onze collega’s in alle landen, het mede-organiseren van (online) personeelsevenementen en het oppakken van de HR administratie. Daarnaast assisteer je met sourcen, screenen, het voeren van gesprekken en het aannemen van enthousiaste nieuwe Paracolleagues! 
Naast je doorlopende taken draag je zorg voor het inventaris op kantoor en verzorg je alle reis- en hotelreserveringen voor nieuwe en bestaande collega’s. Dit uiteraard samen met het HR team. Binnen de afdeling zijn er daarnaast tal van leuke projecten die je samen met het team kunt oppakken, zodat we de HR afdeling continu verbeteren en optimaliseren. Dit alles, om te zorgen voor tevreden medewerkers.

This is your job if

Parakar vindt het belangrijker dat iemand de juiste mindset en klik heeft met de organisatie, aangezien we je inhoudelijk alles kunnen leren. We zoeken daarom vooral naar een leuke en enthousiaste aanvulling voor het team. Wanneer jij je dus herkent in het volgende, dan zou jij dus een goede match met Parakar kunnen zijn en Parakar met jou: 

 • Enthousiast, leergierig en servicegericht 
 • Flexibel, want in onze dynamische scale-up verandert er genoeg
 • Integer, proactief en communicatief sterk
 • Affiniteit met een multiculturele en internationale omgeving
 • Je volgt momenteel een HBO-opleiding in een relevante richting 
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar 
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal beiden goed, zowel in spraak als op schrift

Our offer

Werken bij Parakar betekent werken en een internationale, ambitieuze scale-up waarin je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. We hebben open, informele en respectvolle cultuur waarin we naast het werk ook ruimte maken voor gezelligheid. 
 
En verder:

 • Een stagevergoeding van €450
 • Veel ruimte om te ontwikkelen en te groeien, ook na stage! 
 • Een reiskostenvergoeding 
 • Veel internationale contacten met de andere kantoren
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en een jaarlijks evenement met alle kantoren samen.

Yes, give me the job!

Leuk! We ontvangen graag je CV en motivatie, waarin je uitlegt waarom deze stage bij Parakar je zo leuk lijkt.  Tevens mag je hierin ook vermelden per wanneer je stage begint en hoelang deze moet duren. Indien je vragen hebt, dan mag je mailen naar careers@parakar.eu of ons bellen op +(31)6 15 14 18 01.


Apply for this position


back to list

Office Netherlands +31 85 2010 004
Office Germany +49 3222 109 47 14
Office Ireland +353 15 137 854
Office Belgium +32 2 592 0540
Office France +33 18 48 89 879
Office Spain +34 932 201 410
Office UK +44 2036 0862 58
Office Italy +39 0282 944 661
Office Portugal +351 305510191
Office Poland +48 221031254