Fraud Blocker Operations Consultant HR Netherlands - Parakar

Operations Consultant HR Netherlands

Operations Consultant HR Netherlands

The job

Informatie over Parakar 
Parakar is een dynamische, sprankelende en vooruitstrevende club! Met een team van meer dan 50 HR specialisten, leveren wij een scala van diensten op het gebied van wereldwijd uitbesteed HR- en salarisbeheer. Wat voor diensten dat dan zijn? Denk aan uitbesteed personeelsmanagement, HR-consulting en management, salarisadministratie, immigratie en alles wat daarbij komt kijken. Bij Parakar leveren we keer op keer doeltreffende oplossingen door lokale expertise te verweven met internationale ervaring. 
 
Parakar’s hoofdkantoor is gevestigd in Breda, en daarnaast hebben we meerdere kantoren verspreid over Europa. Wij geloven in een toekomst van werk, waarin organisaties en professionals van alle generaties altijd samen moeten kunnen werken, ongeacht wanneer, hoe en waar. Om dit mogelijk te maken zoeken we gedreven professionals die deze uitdaging met ons willen aangaan. 

 Bij Parakar sta jij centraal, want zonder tevreden mensen geen tevreden klanten, zo vinden wij. Dat betekent onder andere dat we graag in jouw ontwikkeling investeren, begrijpen dat flexibiliteit een must is en dat tegenover al dat harde werk ook een hoop gezelligheid en een goede beloning hoort te staan. Dus, als jij denkt over het Parakar DNA te beschikken, dan gaan we graag het gesprek met je aan! 

De functie
Binnen deze functie draag je samen met het team de verantwoordelijkheid voor de volledige HR en Payroll dienstverlening die Parakar biedt aan zijn (voornamelijk) niet-Europese klanten. Daarbij ga je de klanten helpen om hun buitenlandse HR-vraagstukken te vertalen naar een passende Nederlandse arbeidsrelatie voor hun geselecteerde medewerkers. Als Nederlandse HR-adviseur voor onze klanten ben jij het aanspreekpunt en zorg je ervoor dat de medewerker zich bij ons net zo thuis voelt als bij een lokale werkgever. 

Daarnaast ben je actief bezig met het tijdig afhandelen van administratie met betrekking tot onboarding, offboarding, tijd- en afwezigheidsregelingen, arbeidsrecht en arbeid gerelateerde immigratie en het geven van advies hierover. Je adviseert en ondersteunt onze klanten, hun lokale medewerkers en expats en toont proactieve interesse door gerichte vragen te stellen en zo te achterhalen wat onze klanten nodig hebben om een optimale tevredenheid te bereiken en te verzekeren dat zij aan niets tekortkomen binnen onze dienstverlening.

Je bent een solide sparringpartner op het gebied van internationaal HR-management en arbeidsbemiddeling voor zowel het management als je collega’s. Je rapporteert aan de HR Operations Manager, maar tegelijkertijd werk je nauw samen met je collega’s op het hoofdkantoor in Breda en met al je collega’s op verschillende locaties in Europa in een zeer dynamische en interactieve omgeving.

This is your job if

 • Je een bachelor diploma (HBO of hoger) of een gelijkwaardige ervaring en mentaliteit draagt;
 • Je een expert in de Nederlandse arbeidsmarkt bent, en je hebt ten minste 2 jaar ervaring opgedaan als HR-professional, idealiter in het domein van flexibele, gecontracteerde of indirecte tewerkstellingen (salarisadministratie, uitzendarbeid, professionele arbeidsuitbesteding);
 • Je gemotiveerd bent om meer te weten te komen over de complexe HR-, arbeids-, juridische-, loon-, belasting-, en immigratieregels, met name in onze internationale context;
 • Wanneer je buiten de Nederlandse context ook ervaring hebt in andere landen (bijvoorbeeld België) dan is dat een sterk pluspunt;
 • Je hebt een zeer goede en professionele beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je bent je bewust van je ethische verantwoordelijkheid op het gebied van vertrouwelijkheid en integriteit;
 • Je hebt een proactieve houding, en kunt nauw samenwerken met onze internationale collega's, klanten, hun lokale medewerkers en expats in alle tijdzones;
 • Je flexibiliteit en inlevingsvermogen geen grenzen kennen, gezien onze wereldwijde werkomgeving en de multiculturele achtergronden waar je mee te maken krijgt;
 • Je bent geïnteresseerd in het versterken en verbeteren van onze activiteiten terwijl het bedrijf blijft groeien.

Our offer

 • Een startsalaris van tussen de €2550 en €3550 bruto per maand (afhankelijk van je ervaring);
 • Mogelijkheid tot part-time werken (36 uur);
 • Een zeer dynamische internationale werkomgeving op een toplocatie in Breda;
 • Een jaarlijks ontwikkelbudget van EUR 1000;
 • 26 vakantiedagen;
 • 5 BOOST dagen (Balance, Out of Office, Selfcare & Time for wellbeing); 
 • Een bonuspotentie van 10% (50/50 gebaseerd op bedrijfs- vs persoonlijke doelen);
 • Vergoeding van je basis zorgverzekering;
 • Jaarlijks team event samen met al je internationale collega’s; 
 • Wij willen in jou investeren om een materiedeskundige te worden binnen ons team, zodat wij met jouw hulp verder hopen te groeien.

Yes, give me the job!

Stuur ons je CV en een motivatiebrief waarin je vertelt waarom jij de geschikte en meest gemotiveerde kandidaat bent voor deze rol. Laat ons ook weten wanneer je zou kunnen starten en deel gerust je verwachtingen. We kijken ernaar uit!

Apply for this position back to list

Office Netherlands +31 85 2010 004
Office Germany +49 3222 109 47 14
Office Ireland +353 15 137 854
Office Belgium +32 2 592 0540
Office France +33 18 48 89 879
Office Spain +34 932 201 410
Office UK +44 2036 0862 58
Office Italy +39 0282 944 661
Office Portugal +351 305510191
Office Poland +48 221031254