Fraud Blocker International Sales & Marketing Stagiair(e) - Parakar

International Sales & Marketing Stagiair(e)


International Sales & Marketing Stagiair(e)

The job

Parakar is op zoek naar een Sales & Marketing stagiair(e) voor onze Sales & Marketing afdeling. Binnen deze afdeling focussen we op het binnenhalen, opvolgen en beheren van alle Sales trajecten voor alle landen waarin Parakar actief is. Dat zijn op dit moment Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Ierland, UK, Polen, Italië en Portugal wat betekent dat je jouw Sales skills dus gaat ontwikkelen binnen en buiten de Nederlandse grens. Daarnaast zul je niet alleen binnen de sales jouw kwaliteiten ontwikkelen, maar krijg je ook direct mee hoe de marketing hieromheen staat.

Tot zover nog interessant? Mooi! Binnen deze stage ondersteun je zowel de International Sales Consultants als de Marketeers met hun werkzaamheden. Je gaat alles leren over de marketing en saleskant van Global Employment door het mede oppakken en afhandelen van internationale Sales trajecten. Dit start bij het creëren van kwalitatieve en effectieve content, visueel en tekstueel en het onderhouden van de website en LinkedIn. Met als doel het verzamelen en analyseren van leads, waarna je met de klant in contact bent over hun behoeften en wensen in samenwerking met de HR & Payroll specialisten in alle landen. 
 
Hiervoor help je mee aan het maken van aantrekkelijke presentaties en documenten, die onze boodschap optimaal overbrengen. Hierna neem je samen met het Salesteam de leiding in het offerteproces. Verder zal je Sales administratief ondersteunen, zodat ons CRM-systeem up-to-date blijft. 
 
Daarnaast ga je samen met je team op zoek naar nieuwe zakelijke kansen, klanten en partners. Dit alles doe je met een internationale en servicegerichte mindset, zodat we een goede relatie met onze klanten en partners kunnen opbouwen en behouden. Een veelzijdige functie waarin je alle facetten binnen sales & marketing kunt ervaren!

This is your job if

Parakar vindt het belangrijker dat iemand de juiste mindset en klik heeft met de organisatie, aangezien we je inhoudelijk alles kunnen leren. We zoeken daarom vooral naar een leuke en enthousiaste aanvulling voor het team. Wanneer jij je dus herkent in het volgende, dan zou jij dus een goede match met Parakar kunnen zijn en Parakar met jou: 

 • Enthousiast, leergierig en servicegericht 
 • Flexibel, want in onze dynamische omgeving verandert er genoeg
 • Proactief en communicatief sterk
 • Affiniteit met een multiculturele en internationale omgeving
 • Je volgt momenteel een HBO-opleiding 
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar 
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal beiden goed, zowel in spraak als op schrift

Our offer

Werken bij Parakar betekent werken en een internationale, ambitieuze omgeving waarin je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. We hebben een open, informele en respectvolle cultuur waarin we naast het werk voldoende ruimte maken voor gezelligheid. 
 
En verder:

 • Een stagevergoeding van €450
 • Veel ruimte om te ontwikkelen en te groeien, ook na je stage! 
 • Een reiskostenvergoeding 
 • Veel internationale contacten met de andere kantoren
 • Laptop 
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels, teamuitjes en een jaarlijks evenement met alle kantoren samen.

Yes, give me the job!

Leuk! We ontvangen graag je CV en motivatie, waarin je uitlegt waarom een stage bij Parakar je aanspreekt. Je mag hierin ook vermelden per wanneer je stage begint en hoelang deze moet duren. Indien je vragen hebt, dan mag je mailen naar careers@parakar.eu of ons bellen op +(31)6 15 14 18 01.


Apply for this position


back to list

Office Netherlands +31 85 2010 004
Office Germany +49 3222 109 47 14
Office Ireland +353 15 137 854
Office Belgium +32 2 592 0540
Office France +33 18 48 89 879
Office Spain +34 932 201 410
Office UK +44 2036 0862 58
Office Italy +39 0282 944 661
Office Portugal +351 305510191
Office Poland +48 221031254