Fraud Blocker Employment Process Outsourcing | Parakar - Jouw Locale Werkgever.
Besteed uw hele HR-levenscyclus uit

Employment Process Outsourcing

Employment Process Outsourcing

Hoe het werkt

Breidt uit naar het buitenland met jouw eigen lokale voetafdruk, wij ondersteunen in de professionele arbeidsoplossingen.

Icon
Eigen voetafdruk & controle

We creëren jouw eigen juridische entiteit, waardoor je volledige controle en aanvullende arbeidsvoorwaarden krijgt.

Icon
Volledige inzetbaarheid van entiteiten

Het afsluiten van alle verplichte en aanvullende verzekeringen, contracten en licenties, die het werkgeven van jouw mensen mogelijk maken.

Icon
Maandelijks beheerde HR & salarisadministratie

Met behulp van ons team van lokale consultants blijven we jouw werknemers ondersteunen, zorgen we voor eenvoudige overplaatsingen, volledig beheerde HR & Payroll en nog veel meer.

Wil je jouw bedrijf uitbreiden naar het buitenland? Met onze EPO-diensten kun je nu alleen jezelf volledig concentreren op jouw kernactiviteiten, terwijl wij verantwoordelijk zijn voor het opzetten van jouw eigen buitenlandse onderneming. We zorgen ervoor dat het operationeel klopt, voldoet aan de regelgeving en geschikt is om werknemers aan te nemen. Dit geeft je de vrijheid om je te richten op jouw belangrijkste zakelijke doelen en kansen.

Hoofdpijn door ingewikkelde administratie en procedures is verleden tijd. Wij regelen de volgende zaken voor je:

  • Fungeren als het primaire aanspreekpunt tussen jou, jouw partners en de accountant met betrekking tot boekhouding en lokale wettelijke vereisten van de buitenlandse entiteit.
  • Registratie en oprichting van het bedrijf.
  • Zorgen dat de entiteit voorzien is van de juiste verplichte, aanvullende contracten en vereisten om jouw werknemers te ondersteunen.
  • Beheer van maandelijkse HR- en payrollservices.

Je hoef je niet niet uitgebreid te verdiepen in lokale arbeidswet- en regelgeving, want dat hebben wij al gedaan met behulp van onze eigen lokale experts! Dit bespaart tijd die je effectief kunt besteden aan de groei van jouw bedrijf.

Jouw eigen voetprint

Icon

Expertise en ervaring: Het opzetten van een nieuwe bedrijfsentiteit in het buitenland kan een ingewikkeld proces zijn. Parakar heeft de ervaring en expertise om ervoor te zorgen dat alles efficiënt en in overeenstemming met de lokale wet- en regelgeving verloopt.

Icon

Bespaar tijd: Het opzetten van een nieuwe entiteit kost tijd, en het kan nog uitdagender zijn als je niet bekend bent met het proces in een vreemd land. Parakar’s kennis van het proces kan je tijd besparen, zodat je op jezelf op andere belangrijke taken kunt richten.

Icon

Gemak: Met onze EPO-diensten wordt alles op één plek beheerd met één contactpersoon. Je hebt niet te maken met meerdere partijen of instanties, waardoor het proces gemakkelijker voor je wordt.

Icon

Kostenbesparing: Het opzetten van een nieuwe bedrijfsentiteit kan kostbaar zijn, vooral als je niet bekend bent met het proces en fouten maakt die kunnen leiden tot boetes.

Icon

Professionaliteit: Parakar zorgt ervoor dat alles professioneel gebeurt en in overeenstemming met alle lokale wetten en voorschriften. Je kunt erop vertrouwen dat we jouw bedrijf met de grootste professionaliteit opzetten.

Icon

Kwalitatieve partnerschap: EPO-entiteitenservice is goedkoper en flexibeler dan het gebruik van traditionele grotere accountantskantoren, met name wanneer deze geen ervaring hebben met EOR en PEO.

Het hebben van een buitenlandse entiteit

Elk type juridische entiteit heeft zijn eigen voordelen, nadelen en specifieke wettelijke vereisten. Er bestaan talloze verschillende soorten entiteiten, en hoewel sommige landen meer voorkomend zijn dan andere, zijn sommige entiteiten moeilijker op te starten dan andere.

Verschillende soorten entiteiten brengen verschillende niveaus van aansprakelijkheid met zich mee voor bedrijven. Bovendien kunnen er afhankelijk van de gebruikte bedrijfsstructuren specifieke voordelen voor het hoofdbedrijf beschikbaar zijn.

Het hebben van een lokaal kantoor in het buitenland vereenvoudigt het proces om werknemers naar dat land te sturen, en onze HR- en payroll-diensten kunnen ervoor zorgen dat hun tewerkstelling snel wordt afgehandeld, zonder dat uitgebreid onderzoek naar de relevante arbeidswetgeving vereist is.

Besteed uw HR & Payroll uit

Als je van plan bent om jouw bedrijf in Europa op te richten en moeite hebt met het beheren van HR, salarisadministratie en boekhouding in meerdere landen, dan zijn wij de juiste partner voor jou.

Met meer dan 20 jaar ervaring en expertise in HR en salarisadministratie bieden wij efficiënte en betrouwbare outsourcingdiensten om aan jouw zakelijke behoeften te voldoen. Wij nemen alle administratieve taken op ons, zodat je zich kunt richten op het opbouwen van jouw bedrijf en het uitbreiden van jouw wereldwijde aanwezigheid, zonder gedoe met het voldoen aan compliance-eisen. Je kunt vertrouwen op onze experts om je te helpen uw bedrijf wereldwijd te laten groeien, terwijl je zich richt op jouw kernactiviteiten.

Werken met Parakar

Icon

Expertise op het gebied van lokale voordelen.

Icon

Naleving van de lokale arbeidswetgeving.

Icon

Loonlijst en belastingen die in overeenstemming zijn met het land.

Icon

Advies over vereiste opzegtermijnen en opzeggingsregelingen.

Icon

Visa, werkvergunning en immigratiediensten.

Icon

Advies over cultuur- en taalverschillen.

Als je van plan bent om jouw bedrijf uit te breiden naar een nieuw land met jouw eigen buitenlandse entiteit, maar je hebt niet genoeg tijd of expertise om in de arbeidswetgeving en  opzetten van de salarisadministratie te duiken, dan kun je vertrouwen op Parakar. Wij ondersteunen bij het afhandelen van de administratieve last.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige, professionele arbeidsbemiddelingsdiensten in Europa voor bedrijven en particulieren over de hele wereld, geloven wij in flexibele werkomstandigheden en een persoonlijke benadering.

Wil je meer informatie over het opzetten van jouw eigen entiteit met behulp van onze EPO-diensten? Neem dan contact met ons op! We staan klaar om je verder te helpen.

Vul het contactformulier in

Praat met een van onze Experts

Vertrouwd door onze klanten

Wat klanten over ons zeggen

“Parakar’s onboarding procedure is very professional. A real asset.”

Bert Kraaijeveld

“Parakar took care of all my worries. They are proactive.”

Hans-Frits Verkerk

“Parakar get things done. They are always on time and efficient.”

Scott Leer

“Parakar has the local knowledge.”

Andrew Webster

“Parakar are licensed with important NEN certificates, showing their involvement in taking care of our employees.”

Sonia Le Bled

“Parakar provided an easy, fast solution to my question and are always ready to help.”

Zane Altman

“Parakar make it look easy. Their way of communicating is friendly and professional.”

André Horn

“I value their high action. Parakar is always ready to help.”

Carla Fehali

“Parakar is very efficient and always think in solutions.”

Angel

“I feel I can count on Parakar.”

Lasse Holmstedt
Office Netherlands +31 85 2010 004
Office Germany +49 3222 109 47 14
Office Ireland +353 15 137 854
Office Belgium +32 2 592 0540
Office France +33 18 48 89 879
Office Spain +34 932 201 410
Office UK +44 2036 0862 58
Office Italy +39 0282 944 661
Office Portugal +351 305510191
Office Poland +48 221031254