Fraud Blocker Expansie naar het buitenland | Parakar - Jouw Locale Werkgever
Uw wereldwijde arbeidsgids

Expansie naar het buitenland

Neem buitenlandse werknemers in dienst

Hoe het werkt

Jouw bedrijf uitbreiden naar het buitenland kan een uitdaging zijn. Parakar kan de volledige HR-levenscyclus van jouw werknemer in het buitenland afhandelen, met of zonder jouw eigen lokale entiteit.

Icon
Employer of Record

Als jouw Employer of Record is Parakar juridisch werkgever van jouw personeel. Jij blijft operationeel verantwoordelijk voor de werknemers.

Icon
Besteedt jouw HR uit

Wij zijn jouw partner die de HR-levenscyclus van uw werknemers kan beheren, zowel binnen onze entiteit als via jouw eigen juridische entiteit.

Icon
Richt je eigen entiteit op

Als onderdeel van onze Employment Process Outsourcing dienstverlening helpen we jou met het opzetten van je eigen entiteit.

Kies je voor snelheid?

Wij nemen de HR-levenscyclus van jouw werknemers voor onze rekening, namens jou, via onze juridische entiteiten als juridisch werkgever. Een Employer of Record (EOR) kan een snelle oplossing zijn voor elk bedrijf dat internationaal wil uitbreiden. Als juridische werkgever zorgen wij ervoor dat alles in orde is, zodat werknemers vanuit het buitenland kunnen werken. Door gebruik te maken van onze entiteit en onze licencies kan jouw werknemer snel starten.

Met een EOR kunnen bedrijven het arbeidsproces uitbesteden én voldoen aan lokale arbeidswetgeving. Hierdoor bespaar je tijd en geld, terwijl je zorg draagt voor het welzijn van jouw werknemers.

Zorgen voor jouw werknemers in het buitenland

Ben je op zoek naar een samenwerkingspartner die de complete HR-levenscyclus van uw werknemers kan beheren, maar wel binnen jouw eigen juridische entiteit? Met onze Employment Process Outsourcing (EPO) diensten kun je zich concentreren op jouw kernactiviteiten, terwijl wij alle HR-verantwoordelijkheden op ons nemen om ervoor te zorgen dat jouw werknemers tevreden zijn.

Zet jouw eigen entiteit op

Als onderdeel van onze Employment Process Outsourcing service helpen we jou eenvoudig jouw eigen buitenlandse entiteit op te richten. Door het opzetten van jouw eigen buitenlandse entiteit heb je meer controle en flexibiliteit over jouw activiteiten, verbeter je jouw merkimago en realiseer je kostenbesparingen op de lange termijn.

Wij bieden ondersteuning aan bij het oprichten van jouw buitenlandse onderneming en zorgen voor het beheer van de internationale salarisadministratie en HR. Als je van plan bent om op de lange termijn uit te breiden naar het buitenland met meerdere werknemers, kan het hebben van jouw eigen entiteit kosteneffectief zijn. Je kunt lokaal aanwezig zijn onder jouw eigen merknaam, alle arbeidscontracten vallen onder jouw eigen bedrijf en je hebt een breed scala aan mogelijkheden wat betreft eigen vermogen en arbeidsvoorwaarden.

Samenwerken met Parakar

Icon

Expertise en ervaring: We hebben locale experts in alle landen binnen ons portfolio. Parakar heeft meer dan 20 jaar ervaring in het helpen van klanten bij het inhuren van werknemers in het buitenland.

Icon

Bespaar tijd: Als gecertificeerde sponsor van de Europese immigratieautoriteiten kan Parakar zorgen voor een kortere verwerkingstijd door fast-track services aan te bieden voor visum- en werkvergunningsaanvragen.

Icon

Gemak: Alles wordt op één plek geregeld en je hebt één aanspreekpunt. Je hebt niet te maken met meerdere partijen en instanties.

Icon

Kosten besparen: Als je niet bekend bent met het proces, kan Parakar als partner kostenbesparend zijn. Wij zorgen ervoor dat je geen fouten maakt.

Icon

Professionaliteit: Parakar zorgt ervoor dat alles conform de regelgeving, correct en professioneel gebeurt.

Vul het contactformulier in

Praat met een van onze Experts

Vertrouwd door onze klanten

Wat klanten over ons zeggen

“Parakar’s onboarding procedure is very professional. A real asset.”

Bert Kraaijeveld

“Parakar took care of all my worries. They are proactive.”

Hans-Frits Verkerk

“Parakar get things done. They are always on time and efficient.”

Scott Leer

“Parakar has the local knowledge.”

Andrew Webster

“Parakar are licensed with important NEN certificates, showing their involvement in taking care of our employees.”

Sonia Le Bled

“Parakar provided an easy, fast solution to my question and are always ready to help.”

Zane Altman

“Parakar make it look easy. Their way of communicating is friendly and professional.”

André Horn

“I value their high action. Parakar is always ready to help.”

Carla Fehali

“Parakar is very efficient and always think in solutions.”

Angel

“I feel I can count on Parakar.”

Lasse Holmstedt
Office Netherlands +31 85 2010 004
Office Germany +49 3222 109 47 14
Office Ireland +353 15 137 854
Office Belgium +32 2 592 0540
Office France +33 18 48 89 879
Office Spain +34 932 201 410
Office UK +44 2036 0862 58
Office Italy +39 0282 944 661
Office Portugal +351 305510191
Office Poland +48 221031254